BEYLERBEYI SPOR KULÜBÜ LOKALI

Hamsi :) Kırmızı soğan, rokaaaaa
Hamsi :) Kırmızı soğan, rokaaaaa
Hamsi :) Kırmızı soğan, rokaaaaa

Kadim dostlardan Turgut hepimizi aradı tek tek. Rakıyı balığı duyunca eskiler bir araya geldik yine :) Bir arkadaşının babası işletiyormuş. Vesilesi ile yıllarca önünden gelip geçtiğimiz lokal havasındaki bu mekâna girmiş olduk :) Güzel bir meyhaneymiş meğersem. Müdavimleri olan, her masanın birbirini tanıdığı hoş sohbet insanların doldurduğu güzide bir mekân. Beylerbeyine yakışmış yani :)
Hemen mezelerimiz geldi masaya, peynir, közlenmiş kırmızıbiber, pilaki, patlıcan, çiroz, haydari derken ilk kadehler göz ucu ile birbirimize bir yandan manzaraya bir yandan çevreye bakarken bitivermiş :) Şahsen hiç içmemişim gibi oluyorum ilk kadehi :) Nedendir bilmem bizim dostların hepsinde var bu hastalık. İlk kadehin hesabı olmaz, bir iki meze tırtıklayıp ikincileri dolduruyoruz hemen. Arkasından güzel bir salata ve hamsi ile devam ediyoruz. Çevrede sevimli insanlar var gülümseyerek rakı içiyorlar. Pek sakin sessiz bir yer. Manzara nefis, köprüye uzansan dokunacaksın sanki. İkinci büyükten sonra uzanmayı deneyebiliriz :)
Tavsiye olunur güzel bir yer, yolunuz düşerse uğrayın derim. Beylerbeyinde kime sorsanız gösterir. Ben soramam tarif gerek derseniz. Taksi durağının karşısından sahile girin, camii tarafından değil yani. Sağınızda Mustafa Keserin yeri olacak, solunuzda bir otopark. Sağa giderseniz sahile sola giderseniz mekânın sokağına çıkarsınız. Solunuza bakınırken biraz kafanızı yukarı kaldırın tabelasını göreceksiniz. Tabelanın asılı olduğu apartmana dalın ve merdiven bitene kadar çıkın :)

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir